Ervaringen

Wij hebben de begeleiding van Dianne heel positief ervaren.
Door haar deskundige en rustige houding heeft zij onze zoon heel goed geholpen.
Het ondersteunen van onze zoon in zijn leerproces hebben wij als zeer prettig ervaren.

Onze zoon had een achterstand opgelopen met rekenen. Door de hulp van Dianne is dat weer helemaal goed gekomen! Zijn scores zijn nu prima en hij heeft zelfvertrouwen gekregen. Hij is trots dat hij het kan, het is GELUKT, precies zoals de praktijk ook heet.
Dianne werkt met een gericht plan en oefent o.a. met rekenspellen. Een effectieve manier en de spellen zijn bovendien leuk om samen met je kind te doen. De begeleiding is gestopt wegens goed resultaat. Onze zoon is blij en wij zijn dat ook!

Familie Horstman

Dianne heeft onze zoon enorm goed ondersteund !
Door een verhuizing en wat concentratieproblemen raakte hij snel achterop, waardoor hij het helemaal niet leuk meer vond om naar school te gaan.

De aanpak van Dianne is heel gestructureerd en gaat in overleg met de leerkracht op school.
Hierdoor werden al snel heel goede resultaten geboekt. Al na een paar lessen begonnen rekenen en lezen beter te gaan en kreeg hij er zelf ook weer zin in.
De schoolprestaties van onze zoon maakten een grote sprong, evenals zijn zelfvertrouwen waardoor hij ook weer met plezier naar school gaat.

Bedankt Dianne !
familie Van der Liet

Dianne heeft erg geholpen bij het verminderen van de rekenproblemen van onze dochter. Ze is deskundig, betrokken en onderhoudt goed contact met school. Ze heeft goede adviezen gegeven voor vervolgstappen. Het hele proces hebben wij als prettig ervaren.

Groet Marieke en Jeroen

Wij zijn heel erg tevreden over de hulp die u ons kind heeft aangeboden. Dankzij praktijk Gelukt heeft onze dochter een forse vooruitgang gemaakt in rekenen. Bovendien heeft ze meer zelfvertrouwen gekregen en is ze een gemotiveerde meid geworden. Op school is ze vooruit gegaan met alle vakken door het zelfvertrouwen die ze door Dianne heeft gekregen! Onze dochter vond het heel fijn om met jou gewerkt te hebben.

Heel erg bedankt voor alles. Wij zijn heel blij om met jou te hebben mogen samenwerken. 

Met vriendelijke groet, Nadia S.A

Dankzij de hulp van Dianne heeft onze dochter weer het zelfvertrouwen gekregen om goed te rekenen.

Dianne doet eerst uitgebreid onderzoek om erachter te komen waar het leerprobleem zit. Daar maakt ze een goed beschreven handelingsplan bij, met de doelen van de lessen. Deze doelen worden goed geƫvalueerd en er wordt gekeken of het doel behaald is of nog extra oefening nodig heeft. Wij als ouders zijn goed op de hoogte gehouden met een logboek en evaluatie momenten om het handelingsplan te bespreken.

Dianne werkt heel concreet, waardoor onze dochter wist waar het over ging en waarom het nodig is om te weten.  De wisselende opdrachten in spelvorm maken dat het oefenen makkelijker gaat en het begrip er komt.

Dianne is heel betrokken en werkt op een hele prettige manier met de leerling. Onze dochter vond het fijn om de extra lessen bij Dianne te volgen, omdat ze zelf heeft ervaren dat het beter ging en dat ze een flinke inhaalslag heeft kunnen maken.

Wij wensen je een hele fijne zomer en dat je nog meer kinderen zoals Ilse vooruit mag helpen. 

Groetjes van Marjolein, Ronny en Ilse.